Hallberg-Rassy 352 -

 BILD 1
 BILD 2
 BILD 3
 BILD 4
 BILD 5Uitrusting

Inrichting en opdeling
WC cabine met dousche, WC cabine

Pantry
Aanrecht, Bakoven, kookplaat gas, Koelkast

Nautische instrumenten
Sumlog, Kaartenplotter, Sonar, Autopiloot, GPS, Radar, Windmeterinstallatie, Roerinstelling, Kompas, UKW-signaal, Radarreflector

Zeilen en doeken
Sprayhood

Technische uitrusting
Batterij, Landaansluiting, Positielichten, Kielpomp mechanisch, Solarinstallatie, Warmwaterinstallatie, Batterijlader, Verwarming

Toebehoor
Zwemladder, Teakdek, Fender, zwemplatform, Anker, Cockpitafel, CD-player, Zeebalustrade

Bezeiling & Rigg
grootzeil, fok

Veiligheidsuitrusting
Brandblusapparaat, reddingsboei, MOB-Systeem

Andere
De HR 352 is het ultieme toerjacht, een snel en zeewaardig ontwerp waarbij de aantrekkelijke lijnen van de romp behouden zijn gebleven. De HR 352 is een zeiljacht van hoogwaardige kwaliteit en dankzij de ingrijpende renovatie in 2012 verkeerd dit exemplaar in topstaat. Het gehele dek en de kuip zijn voorzien van teak, wat tevens in 2012 gerenoveerd is. Daarbij is een nieuwe Yanmar 52 pk dieselmotor geplaatst als betrouwbare voortstuwingsbron. Verdere zijn veel kritieke onderdelen vernieuwd, waaronder de complete verstaging, alle huiddoorvoeren, slangen, elektrische bedrading, een geïntegreerd navigatiesysteem etc. Alle werkzaamheden zijn door een werf uitgevoerd en een complete lijst is beschikbaar. De kuip wordt afgeschermd door het hardglas windscherm, met tevens een buiskap en kuiptent voor extra comfort. De Solimar stuurstand met stuurwiel staat centraal in de kuip. Hieraan is een fraaie opklapbare kuiptafel bevestigd. De kaartplotter, log-, diepte-, en windmeter zijn op het kajuitdak onder de buiskap geplaatst. De stuurautomaat is netjes ingebouwd met de bediening binnen handbereik van de stuurstand. De schoten worden bedient met Lewmar selftailing lieren. Het grootzeil wordt aan de Selden mast gehesen, voor zo min mogelijk lijnen in de kuip en maximaal zitcomfort. Het solide anker wordt met een handmatige Lofrans ankerlier op het voordek bedient.

Het houtwerk van het interieur is van hoogwaardige en duurzame kwaliteit en bij deze HR 352 in een uitstekende conditie. De ruime langsbanken in de salon bieden een comfortabele zit en de rugleuningen kunnen tevens worden opgeklapt. Hiermee worden extra slaapplaatsen gecreëerd die goed gebruikt kunnen worden tijdens langere tochten op zee. Bekleding van de banken zijn recent vernieuwd en in uitstekende conditie. Centraal in de salon is een grote houten tafel waarvan de bladen worden ingeklapt. De kombuis is compleet uitgerust, met compressor koelbox, kardanisch gasfornuis, dubbele rvs spoelbak en veel kastruimte voor kommaliewant en proviand. De navigatiehoek heeft een kaartentafel met zitje en het schakelpaneel, met zekeringen en meters voor o.a. brandstof en waterniveau. De achterhut wordt via een doorgang bereikt, met een tweepersoonsbed, enkel bed en veel opbergruimte. Zowel de achterhut als voorhut hebben een vluchtluik en door het gehele schip zijn diverse ventilatieluiken te vinden. Tussen de salon en voorhut bevind zich aan BB de natte cel, met handpomp toilet, wastafel, handdouche, spiegel en kastruimte. Een boiler voorziet in warm water voor de kombuis, natte cel en buitendouche. De afsluitbare voorhut heeft een ruim 2-persoons v-bed met passtuk. In de doorgang naar de voorhut zijn aan SB ruime hang- / legkasten. De Eberspacher hete lucht verwarming biedt comfort op koude dagen.

Informatie

Aanbieder:

Id:
371798

Prijs:
€ 109 500,00 (EU belast)

Ligplaats:
Nederland, Middelburg

Bootgegevens

Bootstype:
Zeiljacht

Kategorie:
Tweedehands boot

Materiaal:
GFK

Bouwjaar:
1989

Lengte:
ca. 10.54 m

Breedte:
ca. 3.38 m

Diepgang:
ca. 1.67 m

Gewicht:
ca. 6700 kg

Motorgegevens

Motor:
Yanmar 4JH5E

Kracht:
38(52) KW(PS)

Brandstof:
Diesel

Voortdrijving:
Golf

Propeller:
Vaste propeller 3 vleugels

Gebruiksuren:
1050

Tanks

Motorbrandstoftank:
2 x 240 l

Watertank:
300 l

Ruimtes

Slaapplaatsen:
5 + 2

Cabines:
2

Douchecel:
2

Hallberg-Rassy 352 -

Informatie

Aanbieder:

Id:
371798

Prijs:
€ 109 500,00
Ligplaats:
Middelburg

De volgende media zijn beschikbaar


Hallberg-Rassy 352 -

Aanbieder

Firma Sealion Yachts
Menorcalaan 23
3059 XK Rotterdam
Nederland
Telefoon:
+31 (0)6 17005399

Mobiel:
+31 (0)6 17005399

Contact


Naam:

e-mail:

Telefoon:

Land:

Mededeling:

Hallberg-Rassy 352 -

Jachttransport aanvraag

Vraag uw jachttransport bij onze partnertransporteur aan! Uw individuele aanvraag wordt gratis berekend. U ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende aanbieding. Er ontstaan voor u geen kosten als u via deze site www.boten-zoeken.nl een aanvraag stuurt.


Bootgegevens
Soort*:


Merk:

Type:

Bootnaam:

Lengte*:
m

Breedte*:
m

Totale hoogte:
m

Gewicht*:
t

Materiaal:

Voortdrijving:

Bouwjaar:

Waarde van de boot:

Transportgegevens
Transport van*:
Middelburg ?

 

Transport naar*:

 

Laadtermijn:

Persoonlijke gegevens
Firmanaam:

Voornaam:

Achternaam*:

Straat/Nr:

Postcode/Plaats:

Land*:

Telefoon:

Mobiele nummer:

e-mail*:

Fax:

Andere bemerkingen bij transport


Bij het invullen van het formulier zijn fouten opgetreden.
Let op de schrijfwijze zoals deze in het voorbeeld.
No Errors Found

Hallberg-Rassy 352 -

Boten en jachtfinancieringen

Vraag bij onze partner voor financieringen uw gewenste financiering of uw gewenste leasing aan! Uw individuele aanvraag wordt omgaand bewerkt. U ontvangt binnen enkele uren al een antwoord.

Hallberg-Rassy 352 -

Bootverzekering aanvraag

Niveau: 1/3
Dit formulier werd reeds automatisch ingevuld, omdat de verzekeringsaanvraag verbonden is met een bepaalde boot uit onze databank. Klik hier als u uw eigen gegevens bij de boot wilt invoeren.


Bootgegevens
Soort:


Merk:

Type:

Bootnaam:

Materiaal:

Voortdrijving:

Brandstof:

Motor:

Kracht:
PS

Tank:
liter

Marssnelheid:
kn

Max. knopen:
kn

Bouwjaar:

Lengte*:
m

Breedte:
m

Diepgang:
m

Gewicht:
t

Slaapplaatsen:

Cabines:

Ligplaats:

Bootspreis*:


Wehring & Wolfes ist seit über 30 Jahren Versicherungsmakler für Yachtversicherungen und Bootsversicherungen. Weil wir als Versicherungsexperten und Yachtsportler Branche und Praxis kennen, bieten wir Ihnen individuell zugeschnittene Lösungen zur Versicherung Ihrer Yacht. Und das zu hervorragenden Konditionen und günstigen Prämien.

Wehring & Wolfes GmbH

Johannes-Brahms-Platz1
20355 Hamburg

Telefon:+49(0)40-87979695
Telefax: +49(0)40-87 97 96 91

E-Mail: info@wehring-wolfes.de
Internet: www.wehring-wolfes.de

Naam ontvanger:

e-mail ontvanger:

Naam afzender:

e-mail afzender:

Mededeling:
Bij vragen of opmerkingen kunt u ons mailen:
of bellen op 0049-(0)170-7767022. Wij geven u graag enkele veiligheidstips opdat u bij uw aankoop niet voor slechte verrassingen komt te staan.

  • Voorafbetaling, betaalproces:Betaal nooit vooraf indien u de identiteit van de verkoper nog niet uitdrukkelijk gecontroleerd hebt. Let in het bijzonder op met transacties in het buitenland, TNT of Western Union).

  • Safetrade service:Sommige aanbieders zouden u kunnen vragen een safetrade service te gebruiken om de betaling af te ronden. Ga deze service nauwkeurig na. Wij bieden geen safetrade service aan, wij maken het contact met de verkoper mogelijk.

  • Boten aan ongelofelijke prijzenIndien u boten en aanbiedingen ontdekt die verdacht goedkoop zijn, ga de aanbieding extra nauwkeurig na.

  • Cheques uit het buitenland Mocht u van iemand een cheque uit het buitenland ontvangen, bespreek de risico’s dan met uw bank. Het is mogelijk dat dit soort cheques voor problemen gaan zorgen. Is uw boot dan reeds naar het buitenland onderweg, beginnen de problemen pas echt.

  • Boot controleren Hier ziet u een lijst met gestolen en vermiste boten. Ga dit eerst na alvorens te kopen. MCS-Germany.info

weitere boote die sie interessiere koennten

Prijs: € 28 000,00

Bouwjaar: 1977 Lengte: 9.75m Breedte: 2.90m
Ligplaats: Nederland, Arnemuiden

Prijs: € 68 000,00

Bouwjaar: 2004 Lengte: 11.40m Breedte: 3.60m
Ligplaats: Nederland, Dinteloord

Prijs: € 27 500,00

Bouwjaar: 1974 Lengte: 10.95m Breedte: 3.40m
Ligplaats: Nederland, Dintelmond

Prijs: € 32 500,00

Bouwjaar: 1978 Lengte: 10.74m Breedte: 3.18m
Ligplaats: Nederland, Warmond

Alle gegevens zonder aansprakelijkheid. Vergissing en tussenverkoop voorbehouden.

terug