Motorboot Les Canalous La Péniche S te huur

cboat
5
1 / 9
1 / 9
x
Beste klant,

In het kader van hun inzet voor het milieu heeft Les Canalous besloten een elektrische vloot op te zetten. Zo werd het eerste model van de vloot "ELECTRIQUE" gebouwd: LaPéniche S.

Dit nieuwe bootmodel is 100% elektrisch en diep geworteld in de 21e eeuw. LaPéniche S is stil, milieuvriendelijk en in overeenstemming met een verantwoord en milieuvriendelijk toeristisch concept.
Dankzij een traditionele schommel zal de LaPéniche S perfect opgaan in het groene landschap van Frankrijk. De grote schuifpuien en het zonnedak bieden ongelooflijk veel licht aan boord en een uniek uitzicht op de omliggende natuur. De boot heeft 5 hutten. Elk heeft een eigen 220V-aansluiting en 2 USB-aansluitingen. 4 douches en 4 toiletten zijn beschikbaar aan boord. Deze boot is het ideale model voor grote groepen of 5 koppels. LaPéniche S is ook uitgerust met zonnepanelen die het energieverbruik van de twee koelkasten compenseren.

Waar kan ik met LaPéniche S rijden?

LaPéniche S wordt aangeboden in Elzas-Lotharingen vanuit Waltenheim sur Zorn en Languimberg. Rondreizen en eenrichtingsreizen zijn mogelijk. Hier heeft u de perfecte gelegenheid om een mooie en pittoreske regio te ontdekken, wat ook een van de culinaire hoogtepunten van Frankrijk is!

De controle

Zoals alle boten van de Canalous vloot, kan de boot LaPéniche S zonder vergunning gehuurd worden. De hybride stuurpositie en het elektrische schuifdak bieden de piloot maximaal comfort (de uitrusting is dezelfde als die aan boord van de LaPeniche P in 2018): het is mogelijk om zowel binnen als buiten het roer over te nemen zonder van stoel te hoeven wisselen.

Met de glazen zijwand en het elektrische schuifdak kunt u gemakkelijk de zijtoegang bereiken en ook de boot beter sturen. Het is nu mogelijk om de manoeuvres te controleren door een hand op de balk te houden om de baan te corrigeren.

Hoe werkt een boot met een elektromotor ?

Dit nieuwe 100% elektrische bootconcept maakt een navigatieautonomie van minstens 6 uur mogelijk, wat overeenkomt met een volledige dag autonomie.

De VNF (Voies navigables de France) heeft 10 snelle oplaadstations langs de route geïnstalleerd, waardoor het mogelijk is om de batterijen in maximaal 2 tot 3 uur op te laden. Dit heeft geen invloed op de dag van de navigatie en de batterijen kunnen worden opgeladen tijdens lunchpauzes, wandelingen, tanken van water, toeristische stops, enz.

Zo kunt u bijvoorbeeld midden in de natuur overnachten, de accu's zijn voldoende opgeladen om de nodige elektrische autonomie voor uw avond en nacht aan boord te garanderen.
Het gebruik van deze snellaadstations is uitsluitend voorbehouden aan elektrische boten. Voorrang wordt verleend aan de bemanning van de elektrische boot LaPéniche S, die bij voorrang toegang heeft tot het water. Zij zullen de eenvoudige bediening van deze stations via het touchscreen (verschillende talen beschikbaar) op prijs stellen: Frans, Engels, Duits en Spaans) .

Gedurende het hele verblijf is het ook mogelijk om op te laden op de "klassieke" bolders die in de havens beschikbaar zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de accu's tijdens een nacht op de kade op te laden.

Bij de reservering wordt een verplichte dagelijkse oplaadvergoeding van 45€ in rekening gebracht, die een prioritaire toegang tot de snellaadstations garandeert. Op het moment van aansluiting op deze snellaadstations worden geen extra kosten in rekening gebracht (de dagelijkse kosten omvatten niet de overnachtingen in de havens en de aansluiting op de "klassieke" laadstations).

LaPéniche S is ook uitgerust met een generator. Dit maakt het mogelijk om de autonomie van de boot te vergroten of een groter comfort en het gebruik van de 220V aan boord.

Bootshow Nautic 2018 Parijs, Porte de Versailles, Porte de Versailles

Wilt u LaPéniche S zelf ontdekken ?

De boot zal als voorproefje worden gepresenteerd op de Nautic boat show in Parijs: bezoek ons daar van 8 tot 16 december 2018.
U bent van harte welkom : Hal 1 Stand B28 !

Ons team zal u onze nieuwe boot laten ontdekken en zal met plezier uw vragen beantwoorden !

Met nautische groeten.
Les Canalous Team.
... » hele tekst » minder tekst
Boot-ID
c23768
Boot-type
motorboot
Boot categorie
woonboot
Model
Les Canalous La Péniche S
Bootnaam
Les Canalous LaPéniche S
Boot-fabrikant
CPC / Chantier Polyester du Centre
Bouwjaar
2018
Eerste keer te water
2019
Romp kleur
wit
Vlag
Frankrijk

Technische gegevens

Hutten
5
kooien
10
Goedgekeurd voor X personen
10
Aantal douches
4
Aantal WC's
4
Lengte
14,97 m (49 voet)
Breedte
4,49 m (14,7 voet)
Diepgang
0,90 m (3 voet)
Doorvaarthoogte
2,70 m (8,9 voet)
Max. stahoogte
2,05 m (6,7 voet)
Verwarming
dieselverwarming
Aandrijving
met schroefas

Motor

Motor 1
Motortype
binnenboord-motor
Model
Fischer Panda
Motorvermogen
13 PK (10 kW)
Brandstof
electro-aandrijving

Uitrusting [ + ]

Navigatie

toerentalmeter, roerstandindicator, navigatiegereedschap

Techniek

warm water systeem, voltmeter, stopcontacten 220V, startaccu, positielichten, schroef - hekschroef, eenhandle bediening, schroef - boegschroef, bilgepomp automatic, bilge alarm, ankerketting, ankerbak, anker, acculader, accu, 220V landstroom aansluiting

Dekuitrusting

zeereling, gangway, fender

Interieur uitrusting

verwarming, spoelbak, servies, oven, koelkast, kookplaat gas, toilet elektrisch (4), diepvries, beddengoed, afzuigkap, 2. koelkast

Entertainment- en kantoorelectronica

radio, cd

Veiligheid

vlaggen, reddingsvesten, reddingsring, noodlichten, blusapparaat

Hutten / divisie

zijdelingse instap, toiletcabine, stuurpositie binnen, salon, boegcabine (5), achteringang

Verdere informatie

Aan boord gaan van LaPeniche S is een uitdaging voor de toekomst, door te varen met een gloednieuw bootmodel in de voorhoede van de innovatie. Deze vloot, die stevig verankerd is in de 21e eeuw, is ontworpen om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan.
Hoewel LaPeniche S dankzij haar traditionele lijn perfect past in het landschap van ons platteland, is het toch een model van zeldzame moderniteit: 100% elektrisch, stil en niet-vervuilend. Het combineert perfect respect voor het milieu en een grote bewoonbaarheid: met maar liefst 5 hutten en 4 badkamers is dit model ideaal voor de vele stammen die op zoek zijn naar avontuur op het platteland en warme reünies, in volledige privacy...

Prijzen

Charter mogelijkheden: week charter, huisdieren mogelijk, geen dag charter, geen weekend charter, geen midweek charter, geen verhuur kooi, geen verhuur hut, geen one-way-charter
Schipper:
bare-boat of met schipper
Dag van overdracht:
zaterdag
Borg:
€ 1.200
Prijs voor huisdieren:
€ 40
Boot/week:
€ 2.749 - 4.998
Haven:
Languimberg, Waltenheim-sur-Zorn
Vaargebied:
Franse kanalen, Elzas-Lotharingen, Rijn-Marne kanaal, Canal des Houillères de la Sarre
Land:
Frankrijk

Bijkomende kosten

Handdoeken:
6 EUR / persoon/week (optioneel)
Beddegoed:
bij charterprijs inbegrepen
Schipper:
230 EUR/dag (optioneel)
Schoonmaak:
183 EUR een keer per charter (optioneel)

Tevens bij Yacht-Charter mogelijk:

vissen, flottielje

Contactgegevens

Logo

Contact:
LES CANALOUS
Dhr. Alfred Carignant
Port de plaisance rive droite
71160 Digoin
Frankrijk
Telefoon:
+33 3 85 53 76 70
Talen:
Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools, Russisch, Oekraïens
http://www.france-passion-plaisance.fr
Velden met * zijn verplicht.
Uw e-mail is verstuurd.
Velden met * zijn verplicht.
x
OK